Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля: Вече съм "горд" собственик на Алфа 33 1.7 16В QV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спор няма но все пак си мисля че ще има проблем няма да е добре дано да греша но нека поне да се чуе и мнението и на тез които са по на ТИ с пустите електроники гадно ще е да хвърлиш пари на това време за части и ремонт и в крайна сметка колата да ти глъхне.Или да се види кое ще е по удачно като пари валове за 33 слагаш и забравяш или за 146-6 плюс ремап.

Comment

• Най-удачно разбира се са си валовете от 33, защото с тия от 145/6, какъвто и ремап да правиш, заданието им е друго.
      Виж за парите си е друга тема.
      Идва ми на акъла, тия валове не се ли ремонтират.
      Нещо наваряване и копирмашина след това!???
      Някой занимавал ли се е ?
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• да наистина ако някой има информация къде и за колко мога да ги отремонтирам Валовете ще съм много благодарен!
        Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Правят ги в АРЗ-то в Първомай за около 350лв на вал аз исках да правя първата гърбица като втората но има вероятност и да се изпортят и се отказах.Мога да попитам ако трябва за възтановяване но вала трябва да има читави гърбици за един цилиндър да могат да направят копири.

Comment

• моите гърбици са добре откъм градуси и т.н.имат износване но не е повлияло на градусите имат си и нужната дължина,но видимо си личи че някой са поизносени казаха ми че и така според тях ще работи добре но така или иначе са свалени,мислех си че не е лошо да предогадя някой ход че ако трябва скоро пак да свалям мотор вече ще я засиля някъде,че така де ще съм ви благодарен за информация но 350лв. на вал Х4 -абсурд!
            Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Току що говорих с човека нещо не им се занимава щото наистина е голяма играчка заби ми цена около 240лв на вал определено не си струва.Но както си писал по горе за състоянието им че са малко драснати или са им леко заострени гърбиците слагай не бой се няма да усетиш разлика сигурен съм това

Comment

• ами казвам това което ми казаха от сервиза ама може и да го отложа докато събера парички за нови направо!
                Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• ами казвам това което ми казаха от сервиза ама може и да го отложа докато събера парички за нови направо!
                  Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• приателче слагаи ги без да се тревожиш то кола на 15 год перфектна няма това че са малко драснати и поизносени щом има гърбица значи си 6
                    алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
                      приателче слагаи ги без да се тревожиш то кола на 15 год перфектна няма това че са малко драснати и поизносени щом има гърбица значи си 6
                      Май ще те послушам приятелю и не съм се отказал да знаеш!
                      Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• запазил съм ти нещата не е проблем зглоби я колата и почваи яката газ че доста пари наля в нея пък още не си си направил кефа тя винаги ще има нещо за донаправяне колата иска само повече напрежение на десния педал
                        алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• хахаха така е да още немога да и се порадвам,ама съм и обещал вече тоя път само да си я взема...
                          Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Ето аз казах ли ти.Казах ли ти как да я караш тази кола а ???? Ти мен виждал ли си как я карам моита ? А???? Е така трябва да я караш и твоита че да не се чупи!!!!!!
                            Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Перфектна и 33 не се връзва изобщо. То е като строежа на един град. Колкото и да строиш, все още нещо има.
                              Валовете ги оглеждаш и ако няма нищо видно си ги слагаш пак!
                              Няколко стотни или десета износване или някоя драскотина не е основния проблем.
                              Аз исках така да направя Катъра перфектен и видях, че не става.
                              Още трябваше да се занимавам с него.
                              Нямам единия датчик на АБС и не работи. Тампона на скоростите умря и започна кардана да стърже над 100-110 км/ч.
                              Праговете не съм сложил, защото още не съм я боядисал. Кормилните щанги и те са за смяна.
                              И какво от това!?
                              Изхвърлих кардана и сега не стърже!
                              АБС си свети, но се кефа на дисковите спирачки.
                              На бензин нещо се мърляви, ама пък как върви на газ!
                              Изобщо вдигни предния капак и нарини с лопатата чарковете и си я карай!
                              От сервиза, все ще си мрънкат за нещо.
                              Отговорност да не се поема!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Колега, за валовете мога да питам на едно място, където не наваряват ,а налепят метал с една йонизираща машина и след това шлайф... Правили сме на 2 коли преди 3-4 години и още вървят без никакви грижи, та ако искаш ще питам.
                                Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                                Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Working...
                                X